Žena

Žena

Anotace: Žena - to je prostě bytost láskou i ranami zasažená a (ne)pochopená. Někdy

Ráno moudřejší večera
říkávala prababička
protože večer - to se nedělá
že by se sfoukla svíčka
a dveře zavřely se smutkem tam,
kde má být veselí
a radost nad tím, že zase
“pane vrchní - platím!”

Odcházím včas domů
k ženě jež nikdy nevzteká se
vždy mi rozumí a vše chápe
tváří se stále nadšeně
nikdy ztracená - visí zde na stěně
je totiž mnou pouze vysněná.
Zaplaťpánbu za ni
Autor mouseova, 11.04.2017
Přečteno 362x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, Cappp, BARBYE, piťura, jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí