Nadále beze mě

Nadále beze mě

Anotace: *********

Nebaví mě, nečekaně čekaná zklamání,

          " to se neboj"

nevím, jestli je to k pláči či zasmání..

"biješ mi mysl jako v celou orloj"

 

Promiň, nechci se tvými sny toulat,

pokud ti nevěřím..nemůžu zůstat!

Chci jen v noci usínat s klidem,

nemůžu si připadat trefená jedovatým šípem.

 

"dneska

  zítra a tak dále..

  Ahoj, měj se...usmívej se, nadále prosím beze mě"

 

 

 

Autor ta.cupka., 15.04.2017
Přečteno 400x
Tipy 8
Poslední tipující: Cappp, Poetik, jitka.svobodova, Jin&Jang, VEDz RVAHEs, Jan Urban
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosím :) a jak to dopadne?

02.05.2017 01:22:01 | ta.cupka.

Obratné "salto mortale"
u kterého víme jak to dopadne.

15.04.2017 07:41:43 | VEDz RVAHEs

Skutečně..děkuji Vám

15.04.2017 02:04:53 | ta.cupka.

Hezká slza zmaru.

15.04.2017 01:58:26 | Jan Urban

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí