Fairway Rock

Fairway Rock

Anotace: Diomede Islands

Včerajší od Zajtrajšieho ostrova je na skok
na záujem o môj výber nerobím si nárok

Fairway Rock je tretí, hádam vybral som si správne
- hracie pole o všetko a nič, kto rukou mávne

vyvolá Kármánov efekt, tak si ho tu tľapnem
ide to až príliš ľahko, kite funglovku napnem

zoskočím z rozjazdnej dráhy, vzlietnem s kŕdľom zdatným
chocholatých aliek, s vopred koncom neodvratným

na sever, v minitornádach pokúsim sa s nimi
zladiť kmitočet, za mnou sa ani nezadymí

kým nezačnem iskriť, bočný vietor turbulencie
zo zálohy vzoprel, viskozitu sily trecie

podkriticky obtiekli, ja padám strmhlav do vĺn
nebola to žiadna slasť.. mám po krk skúpych fortún
Autor Petbab, 15.04.2017
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí