Lepší to nebude

Lepší to nebude

Anotace: ...

Mezinárodní teror,
titul jako z divadla,
chceš-li znát další oběť,
koukni se do zrcadla.

Na ulici, v parku, kině,
možná právě bomba tiká,
nezáleží, zda jsi vinen,
tebe se to bude týkat!

V mixu prachu, krve, křiku,
následuje další výbuch,
výbuch krutých otazníků,
kdo odpoví? Alláh? Ví Bůh…

Svět se změnil a my s ním.
Kde jsou úcta, pokora?
Ve vydání kapesním…
Jen vesmír zůstal doKorán.
Autor 666.yorick, 18.04.2017
Přečteno 212x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, Donne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí