Do zániku

Do zániku

Anotace: V ruku v ruce, paže v paži, ruka v pěst, chystá se lest. Lest-je to lež, co uchvátí svět, je...

V ruku v ruce,
paže v paži,
ruka v pěst,
chystá se lest.

Lest-je to lež,
co uchvátí svět,
jež míří k zániku,
všech zářivých hvězd.

Uplyne pár let,
možná den,
spis o lidstvu se vytratí,
úzkost je zasáhne.

Nezbyde nic,
jen temno,
které ukryje,
jantarové oko.

Brzy však upadne v zapomnění,...
Autor skřitek, 18.04.2017
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí