Aleuty

Aleuty

Anotace: naveky

Hej, ty, čo sa tu nadchýnaš
aleutskou prírodou skál
katabatickým vetrom z bášt
barbakanu, ktorý povstal

z morského dna pohybu, trýsk
magmatických krbov pod ním
z rozpálených v peci ložísk
márnych túžob, ktoré zhmotním

v momente výbuchu do stél
dymu a stĺpov popola
šikmého vrhu na dostrel
výpočet zmietnem zo stola

myslíš si, že sa nadchýnam
Aleutami bezcielne
nepôjdem už nikam inam
potiť krv neviditelne
Autor Petbab, 18.04.2017
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: piťura, Amonasr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí