ANDĚLSKÁ

ANDĚLSKÁ

Anotace: ...když sám sebe ovlivníš :))...

ANDĚLSKÁ

                                    Když potkám svého ANDĚLA

                                    cítím jeho teplou zář

                                    Bojím se přiblížit

                                    těžké uvěřit a nesnít zároveň


                                    Vím, že je jen můj

                                    občas mi vdechne v tvář

                                    Jeho závan jako pavučina

                                    zachytne se ve vlasech 


                                    Na mých rtech

                                    nechá zbytky písně své

                                    Kolem mého srdce

                                    zní její tóny sladce


                                    Vím,že v té chvíli

                                    nejsem sama - opuštěná

                                    On mi dal svou energii

                                    aniž by žádal ...


                                    Věděl a znal mé DNO

                                    tuším tu odpověď

                                    ON je také JÁ

                                    věřte a hýčkejte si

                                              svého ANDĚLA


                                   


                                  


Autor Yazmin, 18.04.2017
Přečteno 311x
Tipy 12
Poslední tipující: Paulín, enigman, zelená víla, jitoush, Amonasr, MARKO, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mít anděla, to je výhra na celý život.Pěkné.
ST.

12.06.2017 21:47:27 | Paulín

to je dobrý generátor...

10.05.2017 13:23:22 | enigman

věřím v ně... a hýčkám, :-)

22.04.2017 01:38:45 | zelená víla

...ANO.....Ji.

21.04.2017 22:36:54 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí