Sex po padesátce

Sex po padesátce

Anotace: ...

Pila spílá Dřevorubci
tolik síly
na zub pily
vynakládat netřeba

Drvoštěp však odsekává
že čas letí
a zuby třetí
blbě koušou do dřeva

Pila už je vzteky bílá
není mladou
ale s kládou
hravě si prý poradí

Lesník funí, až to duní
zuby cení
ukojení
s Pilou leží v kapradí
Autor 666.yorick, 19.04.2017
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro by se chtělo říci .. auvajs!

30.05.2017 13:33:35 | Koblížek

Pila se rozesmála a
zasekla se mezi dvěma suky
ta kláda byla byla trouchnivá
v tom kapradí byl sám...

19.04.2017 16:12:59 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí