Na konci

Na konci

Anotace: ..

Moje duše stejně jako stovky jiných
hledá smysl hledá cíl
snažím se být svým ideálům věrný
ale někdy prostě nezbývá sil

Čas s každým rokem rychleji plyne
vlasy i duše zšednou již brzy
každou vteřinou něco se narodí a něco zhyne
bytost či myšlenka a to mě mrzí

Proč věčné nic není
a proč pomíjivé jsou okamžiky
proč svět se stále mění
proč nic netrvá na věky

Až na konci našich cest
snad dozvíme se odpověď
co znamená ten svět
a co znamená člověk

Snad na konci té cesty
najdem smysl najdem poznání
tam napravíme svoje resty
a učiníme pokání
Autor lukassnajdr, 19.04.2017
Přečteno 214x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí. ST. :-))

20.04.2017 11:16:28 | Iva Husárková

děkuji:)

28.04.2017 12:30:55 | lukassnajdr

:-))

28.04.2017 12:31:19 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí