Debutant

Debutant

Anotace: ......

No málem střík’ jsem trochu hnědky do trenek
Když řval jsem smíchy jak jsi mimo mísu
A z čistoty svých názorů a myšlenek
Chceš poslat „jednu věc“ do toho časopisu

Tak to jsi vsadil na psa místo na koně
Na to jsi málo pragmatická svině
Nebo jsi Jára Charvát někde z Mimoně
A nejspíš hochu posral si se v kině

Na to jsi málo drsný a moc nesmělý
Vždyť z těch tvých veršů by tam byli celí nesví
Vždyť tys snad ještě ani neměl jazyk v prdeli
(A jedno jestli ty svůj v cizí nebo cizí ve svý)

Tam totiž smíš jen s čistou dření života
Tam přístup maj jen kofři lvi a draci
Tam byl bys jenom za vola a kokota
Už pro ten fakt že nemáš žádnou deviaci

Jak píšou přímo v definici na webu
Tam každej „romantický brejle“ rychle sundá
Tam klidně v básních přikusujou hovna ke chlebu
A celkem v poho veršujou na slovo kunda

Jedině chlapče že bys změnil styl i tvář
A dal pár sraček o tom jak ten svět je v háji
A do CVčka uved žes byl hovnocucák sráč a popelář
Na to tam pořád ještě kluci celkem dají
Autor Blazius, 19.04.2017
Přečteno 267x
Tipy 5
Poslední tipující: Frr, Eru Alonnar, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem se tak nepobavil jak při tomhle čtení ST a nejlíp krát dva

19.04.2018 00:23:00 | Eru Alonnar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí