schovávám

schovávám

Anotace: ___

odříznutý 

od pupeční šňůry
zkouším zahnat
noční můry
 
šílím
 
pod zavřenými víčky
vybavuji si tvou kůži
ukazováčkem projíždím
lopatkami

kličkuji mezi pihami 
padám v lavině smíchu
uvězněn slabinami
píši náš tichý svět

polibky ma(i)luji
prošlými temperami
do prázdných rámů
plátno vpilo stíny barev

odrazilo 
měsíčný zář
polštářky prstů 
našly tvou tvář
 
spojila nás víra
dotek jeho lásky
lidské srdce
trhá na kusy
 
píši pohled
bez adresy
a mou tvář
čím dál víc
 
zdobí vrásky
srdce žije
tluče i bije
ale
 
bez lásky
Autor Stavák, 21.04.2017
Přečteno 250x
Tipy 11
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Akyš, Fany, hanele m., Philogyny1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bezvadně smutnopěkný, Staváku :-)! ST

22.04.2017 07:58:49 | Fany

Děkuji, děkuji za návštěvu.

22.04.2017 20:51:07 | Stavák

:-)

25.04.2017 11:48:07 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí