vrátný

vrátný

Anotace: bez proudu...

u nás v práci

dnes vypadl proud

,,to tu bude mrtvo...,,

komentuje situaci vrátný

a usrkává poslední kávu

kterou vydal automat


a dodává

že ve výtahu uvízli nějací lidé

slyším hasiče

do budovy se oknem hrnou chlapi v helmách

se žebříky, nářadím, lany a sekyrami

hlavní dveře totiž nejdou otevřít


přestala fungovat ventilace

nejde wifi

na parkovišti před firmou

nejde zvednout elektrická závora

hromadí se tam auta a lidi


v celé budově je tma

všichni pobíhají okolo

v každé místnosti

v každé chodbě

něco pípá


z jídelny se ozývá rána

prý se tam něco přehřálo

část hasičů to tam běží řešit


v přízemí neodtéká záchod

to s tím asi nesouvisí...


muži si sundali kravaty a saka

některé ženy chodí bez bot

okolo probíhá uřícený vrátný s hromadou klíčů


elektronický docházkový systém nefunguje


říkám svému kolegovi

že kdyby mě někdo hledal

tak tu někde taky běhám

a jdu domů

na mě je tu až příliš živo...
Autor piťura, 28.04.2017
Přečteno 260x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, Jort, Kett, zdenka, Fany, Dreamy, Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Super.

28.04.2017 20:05:11 | Sunflower

:-)

01.05.2017 10:08:31 | piťura

zase skvělý a večer budu meditovat o tom, jak se mrtvo dá změnit v "živo" a jak toho vhodně využít, děkuji za pobavení. ST. :-))

28.04.2017 10:09:40 | Iva Husárková

změnit mrtvo v živo je určitě lepší než zažít mrtvé živo, nebo živé mrtvo...
(to je asi kravina, ale vzhledem k tomu, že u nás v práci nejde proud a tady v baru je elektřiny dost, mám v sobě první pivo...). P.

28.04.2017 10:15:56 | piťura

jee... to už znám - první a poslední, takže dvě, tak ať Ti to druhé taky tak chutná... :-))

28.04.2017 10:28:58 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí