___

___

Anotace: ___

polibky 

sfoukl vánek
rty vystydly
jazyk zavzpomínal
 
na tvůj klín
černý mrak
na slunci
bolehlav 
 
pozdravil splín
vlaštovky létají
kamikaze
nízko nad zemí
 
déšť smývá
katarze
nejlépe mi bylo
pod tlukoucím 
 
srdcem
po tmě 
slyšel jsem 
něžný ženský hlas

na hlavě
neměl jsem
jediný (dědův) vlas
mé srdce 

prahne

vrátit se
pod srdce
slyšet znovu
něžný hlas

v rádiu se ptali
proč se chlapům
líbí ženská ňadra
já bych odpověděl

protože se mi
na nich dobře
usíná vzpomíná
do té doby 

než mě 
vzbudí domina
do lesa jedu (na májku) pro chvuj
myslím na Anežku

i když slepicím
kydám hnůj 
hladím 
štíhlou májku

po kmeni
tančí lesní víly
možná mě jednou
naučíš psát

haiku
 
Autor Stavák, 30.04.2017
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Jin&Jang, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné. A aktuální...
Zítra, v máji pod květy
políbíš ji na rety

sklonit hlavu do klína
jo, to se to vzpomíná

V jarním čase být tam zase...

30.04.2017 11:58:31 | Kapka

:-)) děkuji za návštěvu a krásnou báseň :)

30.04.2017 12:25:00 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí