Stará láska nerezaví

Stará láska nerezaví

Anotace: Není co dodat!!!

Stará láska nerezaví,
i když vlasy nám šediví.
Stará láska nerezaví,
jenom fotku nám upraví.

Stará láska nezevšední,
vždyť každý den je překvapení.
Stará láska nezevšední,
jenom zvyky se usměrní.

Stará láska neodchází,
jenom vzpomínky schází.
Stará láska neodchází,
ale zdravým kvasem prochází.

Stará láska nezatrpkne,
protože něze přivykne.
Stará láska nezatrpkne,
neboť z nového si usrkne.

Stará láska neumírá,
nýbrž tělo hrob zabírá.
Stará láska neumírá,
na věky se všemu vzpírá.

Autor Django, 05.05.2017
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: ta.cupka., Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku mi tam chybí gradace,
ale lze to říct těžko..
"když mluvíme o lásce"
St, mě se líbí pravdivost této básně!!

07.05.2017 00:49:00 | ta.cupka.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí