Hudba

Hudba

Anotace: no

 

 

 

Když všichni utíkají před bouřkou do bezpečí
já se dívám a potom o ní chci napsat báseň
chci se vyrovnat se životem tak
že mu utíkám ale jen tak
aby mě mohl kdykoliv dohonit
Líbám svůj odraz v zrcadle
a toužím stát se kobercem neodolatelně odporné ženy
která po mých hereckých výkonech
jenom šlape
Ale mám i jiné stránky
Dva světy
v každém s tebou nedělám nic jiného
než
To
Co bys sama chtěla


Sama to tak chtěla
Rozdíl mezi námi je ten
že mě s tebou spojuje všechno
a tebe se mnou nic

Teď stojím před tvým mostem a křičím z plných plic

Rozumíš?
Nechtěl jsem všechno

Jenom jsem to neuměl říct

Autor CoT, 06.05.2017
Přečteno 479x
Tipy 35
Poslední tipující: B.kaspik, Avola, zdenka, Jort, Lioness, Amonasr, Frr, maliska, Pamína, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

:)

07.05.2017 15:18:32 | maryshka

teda stále si nie som istá, či sa mám rada. Ty sa máš rád?

13.05.2017 11:37:54 | maryshka

říkáš to obSTojně :-)

07.05.2017 09:49:12 | Malá mořská víla

no jo, hudba :o)

07.05.2017 00:33:08 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí