chtíč vs láska

chtíč vs láska

Anotace: ___

porazila jsi všechny

bohyně
Ivu, Káťu kolegyni
Katku ze dřeva
 
s deštníkem v ruce
kráčíš přede mnou 
k píchačkám v krátké zimní bundě
v těsných džínách
 
"ještě že můžu výt v hlavě, jinak by to mé vytí bylo slyšet na Měsíc"
 
problesklo mi hlavou
"co tu děláš"
"proč neběháš po molu"
ne_vzpomněl jsem na Anežku
 
hluboko
ve svém srdci vím
že Anežku
nikdo nikdy neporazí
 
musel by
přemoci 
čistou 
lásku ryzí
 
Autor Stavák, 10.05.2017
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Fany, Amonasr, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na tohle jsou krátký i tvý starý kamarádky...

10.05.2017 16:43:33 | Philogyny1

:-))

11.05.2017 15:47:31 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí