Westy

Westy

Anotace: -

Příteli vezmi vestu

Po pádu musí sestup přijít

Vestu svou záchrannou

Přátelé nemusí to vyjít

 

Sodoma  Gomora  každého magora

Přijme hned stačí jenom vstoupit

Tak račte panáčci nechcem vás oškubat

Chcem si vás jenom řádně koupit

 

Je to taková legrace zábava rodinná

Mít se a neznat se a leze z otce na syna

A z matky na dceru a už to zase začíná

Začíná na mou věru

 

Držte si klobouky jedeme z kopce

Jedeme jízdou bez žalobce

Tak sejmi co se dá chodce i souseda

Vždyť si chtěl stejně být vždy sobcem

 

Mají to na mou duši v životě jednodušší

Věci jim zkrátka jdou i sluší

Sobcové sobečci sobkyně sobčata

Zdravím vás všechna zvířata

 

A propo pro seznámení  mi dejte prosím znamení

Za pravdu že to pravda není

Je to jen mámení závadné tvrzení

Což vede k zamyšlení

 

A tak si myslíme že plavat umíme a když ne pomůžou nám vesty

Z toho že střílíme po sobě jako diví se potom podivíme cože to zmámilo nám bednu

Namísto plovací vezmeme neprůstřelnou

A ta nás všechny stáhne ke dnu

 

Neklesej občane na mysli

Snad se nestane tohle a jiné nesmysly

I kdž jsou karty rozdané pro číslo tak ho přečísli

Tak se nám líbíte pane jak jsme vás trochu pročísli

 

K podrazu svému a rovnou šup s ním pod obraz

V našem systému teď vypadáš jak dikobraz

Tímto se vymykáš  zatýkáš  zamykáš

Jednoduchá to matika a politika

 

Tak si vem vestu na tuhle cestu aby si nezmrz  ve větru

Když už si vlez tu tak jak nevěstu vyber si tuhle nebo tu

Vyber si příteli magore občane

A čekej co se stane pane.

 

Autor Bolder, 15.05.2017
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí