Díla

Díla

Anotace: ..

Mnoho děl mám za sebou
jako Žukov u Berlína
kam mně cesty zavedou
moje duše není líná

líná je má tělesná schránka
makat rukama se jí nechce
snad jen když v hokeji padne branka
to se potom hýbe lehce

občas navštíví mě múza
do ucha mi šeptá na mou věru
a ač nejsem lůza
tak to postnu na literu

a psát mě pořád baví
když mě múza občas navštíví
to se to pak hezky slaví
když mě v noci políbí

dělá mi to velkou radost
tvořit tyhle básně
je to na mé duše žádost
a to je na tom krásné

nedělám to pro slávu
a nedělám to pro pochvalu
a pro čest ani pro Valhallu
ani nechci býti za hrdinu

snad spoustu děl mám před sebou
jako Weidling u Berlína
snad další díla přibudou
a má duše nebude líná
Autor lukassnajdr, 17.05.2017
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí