MILOVAT, TANČIT A ŽÍT

MILOVAT, TANČIT A ŽÍT

Anotace: Óda na dnešní den

Sluníčko svítí no to je dosti
Aspoň se prohřejou mý starý kosti

V záhonech roste kouzelná tráva
Káčata štěbetaj prostě paráda

Králící v klidu vojtěšku chroupou
Lolity v šatičkách v bocích se houpou

Sluníčko svítí tak to má být
Chce se mi milovat tančit a žít!
Autor jondys, 19.05.2017
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: Kyška, Janna, bogen, Jin&Jang, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí