Prosím umři

Prosím umři

Ty Nevinný malý tvore,
s bolestí Tě odhazuji a vraždím,
nechci Tě!
Jsi nepatrný, přesto Tě cítím,
někdy, když zavřu oči, tak Tě i vidím.
Máš oči satana a duši čistoty.
Pochop mě, chci být nezávislá.

Mladá žena prochází středem ulice s kamenným výrazem,
nevím, co ji trápí.
Muži okolo pijí Whiskey,
Já se jen směju z bolesti.

Pocit vraždy a pocit studu se mísí.
Možná se vše odehrává jen v moji mysli.
Kéž by to bylo tak stejně snadné jako přejít most a dojít k cíli.
Já tu však čekám na správnou chvíli...
Kdy Tebe odvrhnu a bolest si nechám,
nechám zamčenou a navěky.

Jsi tu? Nebo už nejsi?
Prosím umři!
Autor Dušekteráztroskotává, 30.05.2017
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: šerý, Philogyny1, Pavel Vlček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu důvěry hodně vypsané emoce. Práce se mi líbí*

06.05.2021 16:56:59 | šerý

děkuji

17.09.2021 12:40:12 | Dušekteráztroskotává

Čerepkovou a Holana mám taky ráda, a někdy je lepší hned zapomenout.

30.05.2017 18:47:27 | Philogyny1

naprosto souhlasím

30.05.2017 18:52:53 | Dušekteráztroskotává

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí