Prapodivný vlny

Prapodivný vlny

Anotace: báseň zvukaře...

Dnes mi nějak do studia,
Proudí prapodivný vlny,
Nefungujou mi tak vůbec,
Bezdrátový mikrofony.
Nějak mi v tom praská, chrastí,
To jsou teda vážně strasti.
Přitom nemám na svém těle,
Kov či jinou rušičku,
A tak proč to vůbec nejde,
Hlavu si lámu trošičku.
Ale nežli uvažovat,
Nad věcí to podivnou,
Použiju kabelové,
Dráty ty snad pojedou.
A jak celý dopadl ten,
Onen pokus počinu,
Bohužel nijak,
Vypli totiž,
Elektřinu.
A tak místo nahrávání,
Končím s knihou v posteli,
A den pln očekávání,
Je hned rázem v …
Autor Pavel Vlček, 06.06.2017
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: bogen, Básník Karel, piťura, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc dobrý Pavle.

20.07.2017 16:08:02 | Básník Karel

Díky.

08.08.2017 10:09:54 | Pavel Vlček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí