Už to tak bude

Už to tak bude

Anotace: Ups

Utopit se ve slizkosti doteku,

Potěšení přinese,

Smyslnost prázdnoty.

Proč obchoduješ se spermatem?

 

Výron svobody,

Dobrovolná destrukce obou,

Zoufalá nesmyslnost,

Pro zachování existence.

 

Prej sem děvka.

Autor P.T., 16.06.2017
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Jin&Jang, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí