Pro všechny

Pro všechny

Anotace: vzkaz hozený do éteru a snad bez pochyb :-)

Krásný večer s pozdravením,
nálada se rychle mění,
s večerem je plná hvězd,
jednu z nich si toužím snést....
do prostého života,
aby mi ho prosvětlila....
láskou mi ho naplnila............
(*)
slova nejsou spjatá s kmenem,
bez kývnutí neodjedem,
i já tobě s něhou dávám,
co u jiných nepostrádám
...............
Někdy všechna písmenka,
tančí, aniž zapískáš,
...
Autor Verena, 16.02.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí