paralela

paralela

Anotace: ___

miluji místa

kam se laně
chodí pást
(v) pijí noc 
 
kde se ticho
kříží s letadly 
lišky dávají 
dobrou noc
 
křičím z hrdla
Pánu Bohu do oken
miluji Anežku 
láskou bez podmínek
 
pod ponožkou
tlačí kamínek
jako tisíc ježků
malý jehelníček 
 
vánek chladí
zpocenou kůži
z čar života
vytahuji trny
 
voníš po růži 
rozkvetlých šípkách
usínáš v náruči
ve vyklepaných peřinách
 
labutě na pouti
krouží kolem lip 
a můj život
utíká pod prsty
 
ve vteřinách
.
.
.
Autor Stavák, 20.06.2017
Přečteno 316x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Akrij8, Alci, Iva Husárková, Kapka, Fany, piťura
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) super STaváčku :-)!

20.06.2017 18:45:20 | Fany

:-) děkuji za návštěvu.

20.06.2017 20:47:15 | Stavák

:-)

20.06.2017 21:42:51 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí