Dnes v parku

Dnes v parku

Anotace: ...

Borovice podobná přerostlé bonsaji
Na modrém pozadí
Na větvi visí slunce
Rozmazané střapečky jehličí
Beránek je okusuje

Naběhlé žíly
Vystouplých kořenů
Vrásčitá kůra kmenu
Motýl vyplašený stíny
Autor Ruda Štola, 03.07.2017
Přečteno 274x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Pétík, Iva Husárková, Akyš, piťura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí