Lásko neumírej..

Lásko neumírej..

Anotace: ...

Lásko neumírej

ještě mě, prosím, chvíli svírej

řekni, že život má svůj smysl

najdi v něm svůj cíl

já potřebuji, abys tu ještě pro mě byl....

 

Ten život já tu musím žít

každý den kousek po něm jít

Autor JSJ, 10.07.2017
Přečteno 285x
Tipy 12
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, piťura, jitka.svobodova, Laika, bogen, Ruda Štola, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí