Dopis II

Dopis II

Anotace: ???

Dopis II

Miluji tě
A vše co spojuje se s tebou
S láskou hladím
Fotografie staré i nové
Před sebe rozkládám
Živou neviděl jsem tě už rok
Modrý zapalovač
Který darovala jsi mi
Neustále připomíná mi tebe
Neustále připomíná mi chvíle
Kdy řítili jsme se v stříbrném Ferrari štěstí
Pak přišla ta zatáčka
Co rozdělila naše cesty
Dala ses doprava
A mne nechala jsi na rozcestí
Dodnes nevím proč nešel jsem za tebou
Miluji tě
A vše
Co spojuje se s tebou
S láskou hladím

Autor Beďa, 10.07.2017
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí