Nezastavit

Nezastavit

Anotace: {}[][]{}

Život odehrává se ve spirálách

Tak proč čekat na otáčení osudu
Neseme se jako lodě na vlnách
Ať pohneš se kamkoliv já tam budu
 
Bouře neustává tak nauč se v ní chodit
Když slzavá jitra a žal neustává
Není liž čas naučit se v bahně brodit
Protože bouři v nás nikdo neuznává
 
Tak se nezastavuj protože osud nečeká
Neohlížej se jinak začneš si škodit
Do roucha strachu člověk své slabiny převléká
Není čas jehňátka ke studni vodit
 
Život je filmové plátno
Časem se potrhá
Musíme si sáhnout na dno
A chceme ať to dlouho netrvá
 
Do myšlenek vkrádá se samota
Tak vzepři se jí máš na to nárok
Jinak ti hlavu celkem zamotá
Jsme samotni sobě prorok
 
Máme životem plynout dál
Tak jako naám nad hlavou plynou mraky
Každý by za kousek štěstí všechno dal
A vše co k tomu patří chceme taky
 
Nezastavit se před ničím
Hranice si stavíme sami
Autor Dědek, 13.07.2017
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí