Šálek čaje utrpení

Šálek čaje utrpení

Anotace: @@@


Poslední pokus žít

Dál za tím světlem jít

Za lásku do poslední kapky krve se bít
Dále tu pro milované být
 
Ten krásný sen o štěstí s ní snít
Toužit potom opět jí obejmout znovu ji políbit
Cítit její teplé pohlazení
Nad její dotyky nic není
 
Cítím miluji a to se nezmění
Mé slunce zapadá
A tvé teprve vychází
V našich srdcích se nachází
 
Srdce obklopené dunamy písku
Jemná zrnka vlétávají mi do očí
Proč to musím být já kdo to vše ukončí?
Nejlepším přítelem pro tebe
A sokem pro něj
V tomto ohledu nikdy nebudu šťastnej
 
Máš mě sice ráda
Ale jen jako kamaráda
Stojím venku se slzama v očích
Znovu do mého života kráčíš
Přitom sama nevíš že tím mě právě ztrácíš
 
Říkáš mi jak se trápíš že tě nemá rád
A když se ti přiznám tak stále zůstávám jen kamarád
Pověz mi ublížil ti stokrát nebo kolikrát
Tak jak ho můžeš milovat
Jak mu můžeš své srdce dát
Když ho umí jen rozervat
Když u tebe stojím a své ti chci darovat
Umíš kolem sebe jen kopat
A rány rozdávat
Autor Dědek, 14.07.2017
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, bogen, Philogyny1, Lighter, Ruda Štola, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je mi to moc líto :-))

15.07.2017 12:15:13 | Iva Husárková

Philogyny a Lighter děkuji za komentáře :) abych tak nějak odpověděl , bolest trvá již několik let a zapomenout na někoho kdo ve srdci stále setrvává je těžké ba mi to někdy přijde až nemožné . Jediné co jsem zvládl bylo odejít z jejího života a vymazat ji tak z toho svého .

14.07.2017 15:43:49 | Dědek

ve vztahu kamarád kamarádka vždycky ten jeden čeká něco víc a je pak zranitelnější, ta bolest bude setrvalá...

14.07.2017 15:08:14 | Philogyny1

Žena ti srdce nezlomí, protože tvé ani nechce; tak si ho musíš zlomit sám, aby jsi na ni zapomněl.

14.07.2017 13:45:38 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí