Jsem plíseň

Jsem plíseň

Anotace: .

jak vlci vyjem na měsíc
jsi člověk jsem palec na ruce římského císaře
a mířím dolů
míříme dolů
jsem první muž na světě který bude posledním
letním záchvěvem
je to jen příklad je to jenom jako

vůbec ti neublížím vůbec tě nepoznám
nikdy se nesblížíme nikdy se neodevzdáme
ty se tak strašně bojíš být na správné straně
že už vůbec nechodíš mezi lidi

 

uzamčeno

urvali mi koule spustili mě do hluboké jámy

ale je to jenom jako je to jen zkouška
co kdyby
se to všechno stalo

 

jsem zvíře na zádech a žereš moje maso
ty se krmíš a já se uzavírám


mé vlastní oči kam jsem je dal kam jsem jen dal své oči

a pro všechno na světě nezavírej teď oči
diskutující v hořícím autě ty to znáš
běžci na dlouhou trať v troubě a
už mi svítá

to všechno se stane až zítra

 

nebo už se nevrátíš
nejsme vlci nejsme lidé
nejsme prasečí hlavy
nemáme svět ve svých rukách
nejsme svět nejsme důvod všeho co po nás zůstává
nejsme původci
míříme vysoko padáme dlouho
do hloubky

nemířím nikam nechci se zůčastnit nechci se prát
nechci být středem nechci mít rád
netoužím po světě netoužím po tom
nemusím růst chci jenom přečkat
ty strašné jaderné zkoušky
ve svém srdci
někde pryč bez sebe

ale pořád je to jenom jako
kámo je to jenom zkouška


jak vlci vyjete na měsíc ale vlci nejste
létáte na měsíc ale na měsíci nejste
žijete na zemi ale pány tvorsta nejste
není to jako
je to simulace skutečna
skutečná simulace
skutečnost udělaná jenom jako
je to na nic
je to měsíc

 

Autor CoT, 14.07.2017
Přečteno 346x
Tipy 10
Poslední tipující: Frr, Sarah, Jort, Iva Husárková, Akyš, bogen, Avola
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jak vlci vyjem na měíc a my ho dovyjeme*******:-)) :-D*

09.12.2017 14:07:11 | Frr

říkám znova:
kdepak plíseň
ty jsi píseň
Frusciantova

:o)

14.07.2017 23:43:24 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí