Cítit svoje srdce (Nadešel čas odejít)

Cítit svoje srdce (Nadešel čas odejít)

Anotace: }{}{

 
Proč klepu se když vidím tě
Proč nemohu se hnout
Proč vidím tě v každé větě
Proč nemohu se nadechnout
 
Raději nespím aby nemuselo se mi o tobě zdát
Raději tápu ve tmě abych ráno mohl klidně spát
Stejně věřím že mě už stejně nechceš znát
Tak mě vymaž ůplně když už není o co stát
 
Nemusíš mi alespoň znovu lhát
Mám toho dost ty výmluvi už znám
Už stejně nemá cenu se tě ptát
Mám jich napsaný plný seznam
 
Udělej si uzel ať nezapomeneš kdy jsem odešel
Kdy jsem konečně na to přišel
Že bez tvého trýznění mého srdce bych se obešel
Pokaždé stejné omluvy  vždy a tak čas odejít nadešel
 
Možná bude chvíli uvnitř pršet
Ale potom příjde opět slunce
Možná budu chvíli křičet
Ale opět budu cítit svoje srdce
Autor Dědek, 16.07.2017
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: Ruda Štola, jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne napsano primo od srdce :)

16.07.2017 15:02:59 | FairyLAdy

Velice děkuji :)

16.07.2017 05:46:53 | Dědek

Psáno srdcem...ST

16.07.2017 05:24:35 | jitka.svobodova

konec je moudrý a velmi krásný :-))

16.07.2017 05:04:45 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí