Kdo jsi ?

Kdo jsi ?

Anotace: @&##đ@

Tou zahradou kterou měl bych znát 

Za tichého času a spálené duše

Je již zbytečné se tě znovu ptát 

A tak čas odbíjí tu chvíli 

Kdy z krve stal se prach 

Ze zahrady zbyla jen poušť

Vzala si mi poslední síly 

Proč lidé nechají si zdát 

Podstoupit tuhle pouť

Nechají si ubližovat

O věčnosti spolu snily

Nechat odeznít křik našich pout

Z chladného rána 

Do teplých dlaní 

Vločka co začne tát

Až po letech si věrnost slibovat 

Ač trvá to chvíli

Autor Dědek, 26.07.2017
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova, Frr, Akyš, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krasne k zamysleni ...

26.07.2017 19:01:02 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí