Nezabiješ!?

Nezabiješ!?

Anotace: Z chystané nové sbírky Pouze pro zvané

Zabíjíš zombíky
zabíjíš spolužáka
zabíjíš partnera
zabíjíš dítě
zabíjíš rodiče
zabíjíš bratra
zabíjíš přítele
zabíjíš souseda
zabíjíš konkurenta
zabíjíš seniory
zabíjíš ženy
zabíjíš nemocné
zabíjíš kolemjdoucí
zabíjíš zvířata
zabíjíš pro zlato
zabíjíš pro drogy
zabíjíš pro moc
zabíjíš pro „ismy“
zabíjíš pro „víru“
zabíjíš pro „říši“
odplata čeká -
Království za koně!
Zoufej si a zemři!
Autor Dolma, 07.08.2017
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí