Doporučená denní dávka ob(je)ětí

Doporučená denní dávka ob(je)ětí

Anotace: zase ta sůl... neřešte to.

 

Nedávno jsem zažila jeden z večerů

jako když jsem čekala až se vrátíš z práce

Bože můj

zakřič

jestli tu jsi

 

brzy tě zase oběsí

a mě nechají abych tě našla

nasypu ti do dlaní sůl

a nechám v ní hlubokou ránu

 

 

život bez tebe vnímám jako oběť

a nezkrocené zraněné zvíře zároveň.

Autor Elisa K., 09.08.2017
Přečteno 348x
Tipy 11
Poslední tipující: Ruda Štola, Jort, bogen, Philogyny1, piťura, jondys, Cappp, Lůca
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

četla jsem ji už navečer a v těch posledních dvou řádcích jsem se našla...

10.08.2017 15:17:35 | Philogyny1

Děkuju za "souznění."

10.08.2017 21:15:05 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí