I když

I když

Anotace: ..

A stejně pořád kráčet chci dál
i když rána občas smutná jsou
už není nic čeho bych se bál
a nemusím žít život s noblesou

proč klečet na kolenou
když člověk může se smát
ne vždy kráčíš cestou vyšlapanou
a občas získáš nějaký ten šrám

už bylo dost výčitek
a už bylo dost slzí
i když ten polibek
stále mne mrzí

a stejně pořád chci se dál smát
i když jizev na duši přibývá
života dál nechci se bát
i když láska v něm pomalu vymírá
Autor lukassnajdr, 09.08.2017
Přečteno 268x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nene láska je všude kolem nás.. Záleží jak se člověk dívá :)

10.08.2017 13:41:07 | Lioness

máš pravdu :)

14.08.2017 22:55:11 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí