13 1/3

13 1/3

Anotace: .

1
2
3
4


1.
právě teď jsem ještě živý a rozhodl jsem se
že to tak zůstane
dokud budu živ
ty mě nedostaneš
zemřu jen přes svou mrtvolu

tohle léto je odporné
zničující
a
hele
chci být top free in a cool
potřebuju tě mít
zalévat tě
trhat ti listy
a zbláznit se z tebe

ne
to už ty krávo nemusím


2.
nemusím
nepůjdu a nebudu nikde
kde máš být ty
protože jsem možná svetr
možná pláštěnka i dozimetr
ale nejsem tvůj


3.
nejsem dobrý parťák
jako ty nejsi dobrá parťačka
necháváme po sobě až moc těch papírových indícií
po nás potopa ale před námi vyprahlá poušť
"tak to já se s tebou loučím"
napsala jsi mi rukou na záda

díval jsem se za tím vlakem
dokud mi nezmizel


4.

vztahy se bortí
zasypáni sutí se pomalu prodíráme zpátky ke slunci
postoj k věcem je stále stejný
i na lodi co jde ke dnu
ti kteří brali všem všechno
jsou teď ti nejtěžší
a jdou jako první

kdo neumírá s námi
umírá proti nám
Autor CoT, 12.08.2017
Přečteno 348x
Tipy 12
Poslední tipující: tall&curly, Iva Husárková, Megan, bogen, Amonasr, Ruda Štola, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Spoustu tipů, koment téměř žádný, tak já zkusím napsat, že se mi líbí existenciální rozměr tvého přetočeného fikčního světa.

15.08.2017 10:43:55 | tall&curly

protože mám ráda krávy, a dozimetry s mou pláštěnkou a gumákama zatím odpočívají ve skladu... :)

12.08.2017 15:31:01 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí