Žít sny

Žít sny

Anotace: }}}{{{

S větrem ve vlasech 

A sluncem ve tváři 

Mluvíme o časech

S palcem na snáři

 

Dveře otevřít 

Jít o kousek dál

Nepřestat snít 

Kdo by se snů bál

 

Do světa fantazie

Do světa bez zábran

Tam kde to žije

Otevřít jej klíčem bran

 

Projít místa neznámá

Vzít sebou lidi vzácné

Ať vidí ta místa krásná

Nad čím naše srdce žasne

 

S otázkou zda li je realita

Ta jediná kterou lze žít

 

Autor Dědek, 12.08.2017
Přečteno 216x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kubíno, Gigy, FairyLAdy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí