Promile

Promile

Anotace: ...

Sen unaven probdělým spánkem
Se zdál opravdový
Slavík zpíval prolitým hrdlem
Až srdce krvácelo dojemným pláčem

Čtyři promile rána
Udělily milost pracovnímu dni
Mžouravá víčka hladila
Upatlanou sklenici
Autor Ruda Štola, 14.08.2017
Přečteno 247x
Tipy 14
Poslední tipující: Kett, Iva Husárková, Kubíno, Nikita44, Jort, piťura, Philogyny1, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí