HOŘÍ MOŘE

HOŘÍ MOŘE

Anotace: .....

Hoří moře
jako zanícená jizva
má bílá Levano

spadla do něho ohnivá kometa
bublá to a šumí
jako tvoje temně uhrančivé oči

hoří moře
a je to výzva
má květinová Yasmíno

voda plamínky posetá
a zem pod nohama duní
to hvězda nebeská se loučí

hoří moře
jako vyprahlá step
má okřídlená Yono

zaniká jeden svět
aby dal prostor novému
dokonalejšímu

hoří moře
a zrychluje se mi tep
má krásná Yaffo

už přestává hřmět
jen pocta k světu mrtvému
a...................................................Hirošimu
Autor ZILA78, 15.08.2017
Přečteno 220x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, Now, jitoush, Nikita44, Amonasr, Iva Husárková, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí