HADAR

HADAR

Anotace: .....

Vášnivě posedlá touha
a chlopeň srdce rozeklaná vedví
jako jazyk jedovatého chřestýše

chtíč se krásou rouhá
ale nikdo neví
jaká je to oběť jít na maškarní za Jidáše

polykám nutkání
vykřičet do světa tvé nádherné jméno
má Hadar

kdo tvá tajemství uchrání
mé rudé jablko je citem zraněno
jak jsem do tebe něžně padal

mé prsty
jako struny piána
zarůstají do tvé bílé kůže

a tím jsem si jistý
že kdejaká hyena
okouše moji zdechlinu

až padnu na oltář tvých odsouzených lásek
jako větrám štvaný
v dálce unášený
ztrácející se slabounký hlásek
…..........................................mááááááááááá Hadarrr
Autor ZILA78, 17.08.2017
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, Frr, Ruda Štola, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí