Za hranicí

Za hranicí

Anotace: všeho

Za hranicí všeho
(vidím tu hranici zvenčí)
dĕlat si z ničeho
nic, není kumšt, vesmír ztenčí

se do Pravdy vlákna
náskok mít, tak, jako nikdo
Dissolutio Magna
v zrcátku, to vosí hnízdo

fyziků a vědců
big bangů a singularit
přidat ´Cosi´ k ´Něcu´
bláhové je, písek barvit

za hranici všeho
dostal jsem se nevím jako
- nevědecky, z čeho?
z teorií mel křivolako
Autor Petbab, 21.08.2017
Přečteno 221x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí