Stmelení

Stmelení

Anotace: Poezie je tanec se slovy

Popraská ti kůže v kloubech, když nerozpoznáš kroky života.


Možná umírá svíce na sametový sedačce loučení

a

Ty se divíš na obratníku račích směn.


Proměňuješ se v touhy prapodivných tvorů,


stvolů pradávných lesů hladin odkud jsi chtěla přicházet.


Do světa tmářů a podivných lhářů,


chtěla ses  probouzet s němým úžasem,


nad ránem se podívat do jinotaje noční mlhy snů.


Vzpomínáš si?
Autor Papagena, 22.08.2017
Přečteno 404x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Amonasr, Nikita44, Jort, Cappp
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a já se hlupák nad ránem probouzím, abych ještě spal...:)

23.08.2017 15:39:56 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí