Měsíc (Posluchač Příběhu)

Měsíc (Posluchač Příběhu)

Anotace: Do noci na plátně černém  Bílý měsíc štětc...

Do noci na plátně černém 

Bílý měsíc štětcem malíře

Obraz realitě věrném 

Nejde popsat slovy na papíře

 

Miliony hvězd jak lidí na zemi 

Kteří spěchají ve svém životě

A pár pouličních lamp jejich svícemi

Plamenem co provádí je po planetě 

 

Cestou v temných ulicích 

Tak jako i v duši je někdy tma

V pochybnostech snad spících

A naše oči obklopila hmla

 

V rukou malý kousek světla 

Co prosvítá tou temnotou 

Aby naděje na nové ráno kvetla

Snad to co hledají naleznou

 

Měsíc odráží se v hladinách vod

A tiše sleduje ty životy noci

trochu štěstí za pláče přišlo by vhod

ten krásně neznámý pocit

 

v rouše noci se schovávat 

Na místa z paměti 

Těm pocitům se oddávat 

Měsíci příběh vyprávěti

Proč chceme znovu a znovu vstávat

Autor Dědek, 24.08.2017
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí