Pod hvězdami

Pod hvězdami

Anotace: ...

Jak rád potloukám se pod hvězdami
a zbožňuji tu vůni lesů
když mocný oheň hřeje duši jiskrami
které putují do jiných světů

jak rád mám to ticho krásné
které přeruší zpěv přírody jen
když na obloze svítí hvězdy jasné
přál bych si tak prožít každý den

a do tmy hořící cigareta
dokreslí tu atmosféru krásy
však naše generace rozemletá
neocení tyto světa úžasy

je krásné usnout pod hvězdami
a chvíli zapomenout na tu špínu
je krásné míti pod bedrami
jen svou rodnou hlínu
Autor lukassnajdr, 26.08.2017
Přečteno 196x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí