Na skále života

Na skále života

Anotace: ?:?

Stojíš na skále jménem svět 

Ptáš se sama sebe proč neskočit

Padnout jak růži uvadající květ

Z té výšky do neznáma vykročit

 

Kde jest ta tvá síla

Unést vše co ti život naloží

Že vše dokáže tvá víra

Na problému nezálež

 

Chytni se mé ruky a znovu se postav

Svému životu jdi opět čelem

Druhou tvář s úsměvěm mu nastav

Nezáleží na nikom jiném

 

 

Autor Dědek, 27.08.2017
Přečteno 233x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D pekne :D

28.08.2017 00:13:58 | FairyLAdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí