Právě skončila zkouška sirén

Právě skončila zkouška sirén

Anotace: .

zpívají a hrají a všechno dělají správně a dobře
a za nimi hoří vesnice města mosty a nebe září

posbírají prázdné nábojnice a koupí si čisté noviny
zasejou novou trávu upraví si šaty
někde v sobě najdou odvahu být zase bratry
nedovol těm nedobrým aby zabrali tvou silnou uťápnutou zem
všichni zpívají a radují se
opatrnosti není nikdy dost
když slavnostně otevřeli nový most
a nazvali ho mostem míru mostem prosperity a mostem bratrství
sere na ně pes
už dnes pilíře žere čas a
všichni které dělí onen most
jsou
však ty víš

všechny barvy světa jsou tak blízko když
nemáš proč vykreslit
co nosíš v srdci

všechno kolem tebe se bortí
všichni co neodešli
zpívají
s ostatními ty nejpitomější písně

o hovnu
o vítězství
o novém světě
o ničem

ale je jim fajn
Autor CoT, 31.08.2017
Přečteno 328x
Tipy 16
Poslední tipující: Ruda Štola, Jort, Avola, Iva Husárková, A42, Amonasr, jondys, Philogyny1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je fajn, že je jim fajn i přes to. Jen není úplně jasné,jestli jsou tak hloupí nebo tak moudří. Zamyslels mě:)

31.08.2017 19:48:14 | Ragnell

První středu v měsíci nás zase čeká. ;-)

31.08.2017 16:57:21 | A42

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí