Odnikud

Odnikud

Anotace: nikam

Odnikud do nikam vede cesta má
ve vesmíru sám jsem, jenž tam nemá nic
fyzika pro mne je něčí reklama
nesázím na vědu - prince z Nemanic

naprogramovaní programátoři
špičkou jsou ledovce, Titanik je net
šachovnice světa pluje na moři
houpá se ve vlnách, kde figurka blejt

může každá po svém, nespadnout do vod
snaží se, na šikmé ploše to klouže
virtuální realita je podvod
racionální ovšem, k nevíře.. cože?

Odnikud dál nikam vede mě ta lež
ve vesmíru zčernám, neztrácím svůj čas
nepovažuji jej rácia za manéž
ani tmu za výhru, šok z děr v ní za úžas
Autor Petbab, 05.09.2017
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Cítím to obdobně

05.09.2017 19:57:21 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí