Tak nedělej ciráty

Tak nedělej ciráty

Anotace: upraveny text pisne do souteze na libresu na tema dest Tak nedělej ciráty „Déšť Ti holka zmáčel vlasy“ tiše pěla pokladní

„Déšť Ti holka zmáčel vlasy“
tiše pěla pokladní,
chvění v hlase - něžné milé
vrylo se mi do hlavy

„Déšť Ti holka zmáčel vlasy“
broukám si sám do dálky
děkuji Ti dívko z kasy
za kousek něhy bolavý

A když potom vyjdu z krámu
mizím krokem loudavým,
pozval bych Tě milé děvče,
oslovit Tě neumím

Vlasy se mi lepí deštěm
podzim vzduchem zavoní
potáhnu si trochu z trávy
pak si dodám odvahy

Zkouříme se milé děvče
budem krásně vysmátí
venku padaj kapky deště
tak nedělej ciráty

Autor Romana Šamanka Ladyloba, 11.09.2017
Přečteno 434x
Tipy 5
Poslední tipující: Pétík, Jort, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

28.11.2018 10:15:01 | Pétík

díky

28.11.2018 12:45:39 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí