PŘES

PŘES

Anotace: .....

Přes moře
přes dálný východ
vedou mé kroky
co uzamkla jsi
v přesýpacích hodinách
jako poslední zrnko
to jediné zrníčko
co dokáže rozvířit prach tvého srdce
jako mohutný strom
když zakořenil do tvých nelítostných skal

přes země
přes národy
vedou mé stopy
co vkreslila jsi do mapy
jako malinkatou tečku
a ta jediná tečka
dokáže pohnout tvým světadílem
jako trosečník
co našel tvůj osamělý ostrov

přes nedostatky
přes nás
vedou naše odloučení a ztráty
jako křídla opřená o postel
a červený nos pověšený na lampičce

já klaun

ty anděl

a tak moc........... v cestách rozdílní.
Autor ZILA78, 17.09.2017
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: Philogyny1, Bludimíra, Ruda Štola, Móny, Jort, Fany, Nikita44, Frr, Amonasr, Jin&Jang, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na letišti jsem si nasadila červený nos a stejně to nepomohlo, byla jsem smutný klaun...

04.10.2017 23:26:14 | Philogyny1

Moc pěkné :-)! ST

18.09.2017 09:14:41 | Fany

To je v pohodě
Jedna skupina se směje klaunům
a druhá všem co milují anděly
A klaun s křídly anděla
Takového tu Země ještě neměla

17.09.2017 19:19:16 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí