Podgoria Sarica Niculiţel

Podgoria Sarica Niculiţel

Anotace: 4Sfinţii Cuvée

Niculiţelem jdu s láhví
´Čtyř svatých´, via viticola
horní Dobrogeou mě baví
sám o sobě kapitola

budu do chvíle prozření
u hrobky čtyř mučedníků
poutník z hříchů v podezření
do davu četných hříšníků

zapadne jak do koleček
nabídky her v retrostylu
virtuál to pod stromeček
není.. klekám před mohylu
Autor Petbab, 21.09.2017
Přečteno 216x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., Frr, Ruda Štola, Amonasr, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí